Rendement van de alpina gaskachels
Gaskachels in speksteen
Genieten kan eenvoudig zijn
Rendement van de alpina gaskachels

Grote gele gasvlammen zijn mooi, maar produceren meer warmte dan u nodig hebt. De meeste gaskachels voor sfeerverwarming verliezen veel van deze warmte via de schoorsteen en hebben aldus een zeer laag rendement. De oplossing : warmte-accumulerende gaskachels. Geniet van de grote gele vlammen terwijl de extra warmte wordt opgeslaan in speksteen !

Aardgas bevat enorm veel energie. Indien u voor de sfeer grote gele vlammen wenst, dan produceren deze een enorme hoeveelheid warmte. Moest u deze warmte op dat moment volledig in uw ruimte brengen, dan zou u het gewoon veel te warm krijgen. Of juister, de thermostaat zou de gaskachels heel snel uitschakelen. Klassieke sfeer-gaskachels lossen dit probleem op door de extra geproduceerde warmte via de schoorsteen naar de buitenlucht te laten ontsnappen. Ze brengen met andere woorden veel sfeer, maar met weinig rendement. Dat is niet alleen voor uw beurs een kwalijke zaak, maar ook voor het milieu.

Door de warmte-opslag in de speksteen vertonen de alpina gaskachels een bijzonder hoog rendement, van 74 tot 82 %, afhankelijk van de gekozen rookgasafvoer. De extra warmte die de grote gele gasvlammen produceren wordt via de speciale vorm van de metalen brandhaard overgedragen op speksteen. Die slaat ze op en straalt ze langzaam weer uit, als heerlijke stralingswarmte. Het ei van Columbus, of sfeer en rendement ideaal verenigd in de Alpina gaskachels.

Alpina gaskachel Melody
Alpina gaskachel Melody

gaskachels in speksteen De gaskachel met stralingswarmte Rendement van de alpina gaskachels aardgas : de gaskachel en het milieu Alpina gaskachel modellen Klik hier voor een brochure van de Alpina gaskachel Verdelers van de Alpina gaskachels

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook : Houtkachels - Speksteenkachels - Tegelkachels - Openhaarden - Allesbranders - Gaskachels - Haardkachels - Open Haarden - Speksteen - Stéatite - Open Haard - Poêles - Danskan - Tulikivi - Openhaard - Pelletkachel - Pelletkachels - Houtpellets - Tulikivi speksteenkachels

Alpina gaskachels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
barbecue
 
haarden
 
houtkachel
open haard
electrische verwarming
gaskachel
broodoven
broodovens
houtklovers
houtoven
tegelkachels
houtklover
allesbrander
kachel
kachels
pelletkachel
houtpellets
pelletkachels
pellet kachels
tegelkachel
allesbranders
open haarden
gaskachels
openhaard
openhaarden
houtovens pellets inbouwhaard inbouwhaarden pizzaoven
haard
saunakachel
houtkachels
saunakachels
schouw
schouwen
speksteen
radiator
speksteenkachel
speksteenkachels
pizzaovens tuinhaard tulikivi